воскресенье, 19 февраля 2017 г.

Методика проведення точкового масажу за А.А. Уманською

Методика проведення точкового масажу за А.А. Уманською
Зона 1область всій грудини, яка пов'язана зі слизовою оболонкою трахеї, бронхів, а також кістковим мозком. Потім роблять обертальні рухи - 9 разів вліво, і стільки ж вправо - і перейти до наступної зоні.
Зона 2 – пов'язана зі слизовою оболонкою нижніх відділів глотки, гортані, а також тимусом (вилочкова залоза), що регулює імунні функції організму.
Зона 3 – пов'язана з особливими утвореннями, контролюючими хімічний склад крові і одночасно підвищують захисні властивості слизової оболонки глотки і гортані. Масаж цієї точки поліпшує кровообіг слизової оболонки верхніх відділів порожнини носа, а також області очного яблука і лобових відділів головного мозку.
Зона 4 – пов'язана зі слизовою оболонкою задньої стінки глотки, гортані і верхнім шийним симпатичним нервовим вузлом.
Зона 5 – розташована в області 7 шийного і 1 грудного хребця. Так, результати його застосування просто разючі: масаж допомагає вилікувати багато хвороб, дитина просто перестає боліти, стає значно спокійніше, швидше розвивається фізично.
Зона 6пов'язана з передньої і середньої частками гіпофіза. Кожна система організму повинна своєчасно «включитися» для того, щоб впливати на інші органи і системи.
Зона 7 – пов'язана зі слизовою оболонкою гратчастих утворень порожнини носа і лобових пазух, а також з лобовими відділами головного мозку. Але метод діє тільки при регулярному застосуванні.
Зона 8 – масаж цієї точки, розташованої в районі вушних козелков, позитивно впливає на орган слуху і вестибулярний апарат.
Зона 9 – масаж на кистях рук. На них розташовано безліч біоточек і зон, вплив на які стимулює роботу головного мозку і всього організму.

Комментариев нет:

Отправить комментарий